The Body Shop
#11
Ze hebben er nu ook weer één met honing, van dezelfde lijn als degene met bessengeur die ik heb (dus ook vrij van sulfaten/cones). Hij rook heel lekker, dus als ik wat shampoos heb opgemaakt ga ik die kopen!
blossom.smilie
Antwoord
#12
Laatst liep ik langs de BodyShop en kon het niet laten... Had ooit eens een proefje van de Rainforest Moisture shampoo en butter gekregen, in de shampoo zit iets waar ik niet tegen kan, kreeg een branderige huid (al zag ik in andere reviews dat mensen er erg positief over waren), maar de hair butter vond ik wel erg fijn! De verkoopster zei dat hij ook fijn was als leave-in. Dus de butter gekocht (klein doosje, was 3 halen 2 betalen voor de mini's en heb er ook een body butter bij, geur: moringa yummie! Het andere doosje gaat naar iemand anders, love etc. en die ruikt ook zalig!). Alleen toen ik thuis kwam heb ik nog eens naar de ingredienten gekeken en er zit salicylzuur in, wel heel laag op de lijst maar gewoonlijk vermijd ik dat in mijn producten. Voor uitspoelen kan het vast wel, maar ik twijfel of het voor leave-in dan wel zo geschikt is. De verkoopster had type 4 haar (of anders was het 3c) en het was erg mooi en verzorgd dus ik heb het nu wel in m'n haar gesmeerd. Het trekt goed in, ruikt heerlijk en voelt zacht.

Oh en ik heb de beautifying oils ook geroken en vooral de shea vond ik lekker. Eau de toilette gaat bij mij na een tijdje vreemd ruiken, maar met dingen van de Body Shop heb ik daar geen last van, en die olie is echt een haarparfum grotegrijns Maargoed die heb ik (nog) niet gekocht. Ik had hem op m'n hand geprobeerd en vond niet dat hij goed introk, cocosolie en sheabutter puur trekt (bij mij) beter in.
Antwoord
#13
Ik heb net de Bananen shampoo en conditioner gekocht, ik zag het staan en het leek me het proberen waard, alleen maar voor de geur :p
En op het tweede flesje zat 50% korting dus ik heb beiden voor 14 euro, wat best chill is.
(de shampoo was 8 en de CO 10)

In de shampoo zit wel SLS, maar op beiden staat banaan echt hoog op de ingredientenlijst, bij de CO zelfs op plaats 2.
Net even geroken, en het ruikt erg naar bananenmilkshake.
In iedergeval wat dat betreft al een goede afwisseling want ik heb vooral bloemengeurtjes of cocosnoot als het op haarproducten aankomt.
Kin-Schl-Apl-BSL-TL-HL-TBL-Classic
Heup verwacht in Januari 2016
Antwoord
#14
Jummie, bananen! Ik heb hem nog nooit uitgeprobeerd, maar hoorde goede verhalen over die conditioner. Maar 10 euro zeg, dat is behoorlijk aan de prijs. Gelukkig dat je er minder voor hoefde te betalen grotegrijns
Antwoord
#15
Ik ben echt al heel lang aan de Rainforest Radiance shampoo (bijna een jaar nu denk ik) en ik ben er zo ontzettend gelukkig mee.
In het begin maakte het mijn haar wel wat sneller vet maar inmiddels kan ik echt met 2 x per week wassen toe.
Ja het is dan wel aan de vettige kant (ik heb ook een vette huid en vroeger waste ik mijn haar dagelijks met andrelon stripspul).
Hoezee :D

*verliefd*
Antwoord
#16
Ja ik ben ook nog steeds fan van de shampoos ^^-happy gebruik eigenlijk niks anders meer, behalve af en toe YTW om te clarifyen
blossom.smilie
Antwoord
#17
Ik heb laatst bij de kassa een setje mini gekocht met 2x rainforest radiance shampoo en 2x de bijbehorende conditioner. Iik ben met name erg te spreken over de shampoo! Ik heb een keer de leave in spray van deze lijn gehad maar die deed toen niks voor mijn haar. Ik ga die shampoo vanmiddag even halen want hij is erg mild en ik wil wat beter voor m'n haar zorgen.
Hoe vinden jullie de conditioner van deze lijn? Ik ben er niet gillend enthousiast over. Ik ben wel erg benieuwd naar de haarboter van deze ljjn maar daar zit Methosulfate in, is dat slecht?
heart ~no sillicone~Mason Pearson brush~Ficcare~creamy conditioners heart
Antwoord
#18
^Nope, de naam suggereert misschien een sulfaat, maar het is iets heel anders :) Het helpt met ontklitten en is nog milder dan behentrimonium chloride. :)
BSL~MBL~Waist~Hip~TBL~Classic~Mid-thigh

Overig doel: lagen uitgroeien (kortste nu heuplengte)

Haareigenschappen: 2b/2c/3a, normaal, normale poreusheid, hoge elasticiteit, staartomtrek 15 cm
Haar likes: milde wasproducten, proteinen, olien en sealen.

[Afbeelding: 5.png]
Antwoord
#19
Top! Bedankt!
heart ~no sillicone~Mason Pearson brush~Ficcare~creamy conditioners heart
Antwoord
#20
seraphina schreef:Ik heb laatst bij de kassa een setje mini gekocht met 2x rainforest radiance shampoo en 2x de bijbehorende conditioner. Iik ben met name erg te spreken over de shampoo! Ik heb een keer de leave in spray van deze lijn gehad maar die deed toen niks voor mijn haar. Ik ga die shampoo vanmiddag even halen want hij is erg mild en ik wil wat beter voor m'n haar zorgen.
Hoe vinden jullie de conditioner van deze lijn? Ik ben er niet gillend enthousiast over. Ik ben wel erg benieuwd naar de haarboter van deze ljjn maar daar zit Methosulfate in, is dat slecht?
Oh die heb ik toen ook gekocht. Was in de aanbieding voor 3 euro en een plastic kam zat in het setje erbij. De shampoo is ook heel fijn, maar ben inderdaad ook niet te spreken over de conditioner! Hij voedt mijn haar niet voldoende dus die zal ik niet snel opnieuw kopen.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)