Henna Lush
#1
Hej, ik heb twee jaar geleden ongeveer de fout gemaakt om mijn haar van middenbruin naar blond te kleuren met een kleurenshampoo van de kruidvat... Daarna heb ik het direct terug donker gekleurd. Nu twee jaar later is het onderste deel van mijn haar fel afgebleekt van de zon en waarschijnlijk ook van de kleurenshampoo. Ik wil mijn haar terug in éénzelfde kleur, maar wil geen kleurenshampoo meer gebruiken.
Ik ben benieuwd of iemand al de henna van Lush gebruikt heeft? Ik heb wel al gehoord dat je deze henna niet meer kunt uitwassen...
Ik wil de Caca Brun gebruiken voor mijn haar. Ik hoop dat iemand hier ervaringen mee heeft of goede tips voor mij heeft want ik vind mijn haarkleur echt niet zo mooi nu...Bedankt!
[Afbeelding: IMG_6439.jpg]
Antwoord
#2
Voor zo ver ik weet is (echte) henna altijd wel permanent. Maar heb er zelf niet veel ervaring mee.
Ik vind de kleur eigenlijk wel mooi zo met die geleidelijke overgang.
Antwoord
#3
Lush heb ik nog niet geprobeerd, maar wel Henné Color en Hennaplus. Van beide de brun variant. De eerste paar keren bij mij weinig zichtbaar kleurenverschil (henna bouwt op), nu wordt mijn haar er wel duidelijk donkerder van. Maar de hennakleur vervaagd ook geleidelijk. Misschien niet 100% maar het ligt dicht genoeg bij mijn natuurlijke haarkleur zodat uitgroei niet erg opvalt. Ik denk dat je het dus best een keer kunt proberen.
Jouw haar is volgens mij wel wat lichter dan dat van mij, dus misschien niet te lang laten inwerken...
[Afbeelding: th_28-05-2012.jpg]
Antwoord
#4
Ik gebruik 'm elke 2 weken. Mijn punten zijn wel heel erg beschadigd dus daar blijft het niet zo lang in hangen. Is er gelukkig bijna uitgegroeid.
[Afbeelding: zsodbq.jpg]
Klik hier voor mijn Wordpressblog! Hier bespreek ik de details van water only washing.
Antwoord
#5
ik heb gisteren de henna in mijn haar gedaan maar ik heb het maar twee uur kunnen laten zitten want ik kreeg verschrikkelijke migraine... Die migraine heeft nog de hele nacht geduurd en ik had meteen spijt dat ik het gedaan had. Toen ik vanmorgen mijn haar nog eens waste ben ik veel haar verloren wat ik ook echt niet leuk vond.... Mijn haarkleur is wel mooier, nu heb ik wel spijt dat ik het niet nog een uurtje langer laten intrekken heb. Maar toch, ik weet niet of ik het nog ga herhalen. Ik zal hier straks een foto plaatsen
Antwoord
#6
Waarom had je spijt? Denk je dat je migraine hebt gekregen door de henna?
Antwoord
#7
Ja ik ben er wel zeker van dat het van die henna kwam, ik heb nog nooit zo'n erge hoofdpijn gehad die zo lang duurde. Ik vond het ook zonde van het geld, omdat het toch wel 15 euro was en je ziet bijna niks kleurverschil en ik ben er echt ziek van geweest. En de badkamer was een ramp, dus ik heb er wel spijt van gehad. Maar toch wil ik nog steeds mijn haar donkerder kleuren maar ik durf geen henna meer te gebruiken...
Antwoord
#8
Maar volgens mijn zitten in de henna van Lush ook veel extra toevoegingen. Moet wel, want hoe kan jet anders een vast blok zijn? Henna is van nature een poeder. Dus mss heb je koppijn gekregen van 1 van de toevoegingen?
Antwoord
#9
Oh ja, ik lees net dat er koffie in zit. Voor de bruine kleur. Dat is wel iets waar veel mensen hoofdpijn van krijgen als dat in de henna zit.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)