Voorstellen!
#11
Welkom.
Antwoord
#12
Welkom hier! :D
Rolleyes midback - taille - taille volle punten - heup - heup volle punten bloem
Antwoord
#13
welkom hier
nat: WL-HL-TBL-BCL-CL
droog: WL-+-HL-TBL-BCL-CL
11.5 - 13 - 15 - 17 - 27 - 37 cm
01/2015 nog te knippen
Op naar de classic (97 cm) in droge vorm.
Antwoord
#14
Welkom chocolate.

Soms is een goede kapper dé oplossing om van je haarstructuur te leren houden. Ik heb tot mijn 31e bijna nooit mijn haar los gelaten, tot ik een goede kapper tegenkwam. Hij knipt mijn haar zodanig dat ik helemaal geen nood meer heb aan elastiekjes of stijltang ( ik heb die ook gebruikt, kuch :p ). Ook hier kleurfrustratie, ik hoor van mensen dat het donker asblond zou zijn, terwijl ik mijn haar zelf eerder lichtbruin vind. :)
Antwoord
#15
Welkom!
blossom.smilie
Antwoord
#16
Hoi Chocolate, welkom op het forum! Zo te lezen ben je al een eind op weg richting heup :D Ja ik denk dat je gelijk hebt, hoe langer het wordt hoe meer krul en ook slag uit zal zakken. Mijn haar heeft een heel klein beetje slag en ziet er daardoor eigenlijk altijd ongekamd uit, maarja haar heeft nou eenmaal een beetje een eigen wil. Leuk dat je zo veel leuke dingen in de Tuinen hebt gevonden, hopelijk bevallen die shampoo en conditioner je goed.
Antwoord
#17
Welkom hier! Ik ben erg benieuwd naar je ontwikkelingen.
2cFii 76/64/90/83/87/ 92cm Omtrek: 8cm
''Blitzlocks''

I believe life is what you make it and I make it one hell of a ride!
Antwoord
#18
Dankjewel allemaal voor jullie leuke reacties!
Het is nu een hele tijd geleden dat ik op dit ben geweest, ik heb even in een dipje gezeten wat betreft mijn haar. De afgelopen maanden is mijn go-to hairstyle een schuine, losse vlecht geweest of een knotje met stekers en dus géén elastiek. Ik heb bewust voor een lange tijd geen elastiek meer aangeraakt, omdat ik het zat was met dat beschadigde pluishaar precies op de plek waar de elastiek heeft gezeten. En ik moet zeggen dat het me echt heeft geholpen! Het is voor een groot deel minder geworden. Ik ben nu al ietsje meer blij met mijn natuurlijke haarstructuur. :) Ik heb in een linkje een foto toegevoegd, zodat jullie kunnen zien hoe mijn haar nu is. Zoals je ziet is het aan de onderkant best dun (vertekent een beetje op de foto), vooral ook aan de zijkanten omdat dat vroeger eens schuin vanaf mijn kin is geknipt. Ik ben van plan om de puntjes bij te laten knippen. Hoe zou ik dit het beste laten doen?

[hidden][Foto][/hidden]
Antwoord
#19
Je hebt al lang haar Chocolate :D Het ziet er ook heel zacht uit. Ik denk dat je weinig (geen) reacties op je foto hebt gekregen omdat het zo verborgen staat in je voorstel topic, mensen die al hebben gepost en hoi hebben gezegd kijken niet altijd terug. Je mag gewoon een nieuw topic openen hoor, als je dat wilt.

Fijn dat je merkt dat je al minder schade hebt (nog van dat elastiek). Ik weet niet zo goed wat je bedoelt met hoe je de puntjes moet knippen? Bedoel je een methode hoe je het zelf kunt knippen, of hoe je een kapper vindt die maar een klein stukje knipt?
Antwoord
#20
Of wil je onze mening over de vorm die je erin zou kunnen knippen? (Om dit maar even aan te vullen, hihi.)
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)