Knippen of niet?
#1
Hallo, aangenaam,

Ik heb in november vorig jaar mijn haar van heuplengte tot iets onder mijn schouders laten knippen. Omdat er aan de voorplukken van mijn haar nog wat gespleten puntjes zaten heb ik besloten om daar nog 10 cm van af te knippen. Mijn haar is inmiddels 50 cm en het is niet gelijk. De voorkant is dus veel korter dan de achterkant. Ik baal er best wel van en zit nu te twijfelen of ik gewoon niet alles op dezelfde lengte moet knippen zoals mijn voorplukken, maar dan komt het tot boven mijn schouders, en het is nu eindelijk weer zo lang.

Kan iemand mij raad geven?
Antwoord
#2
Ik zal zo even een foto plaatsen van mijn haar.
Antwoord
#3
/
Antwoord
#4
Haar groeit altijd ongelijk, en ik denk dat jij de enige bent die je eraan stoort. En anders zijn er vast zat mensen die denken dat je het expres zo gedaan hebt. Ik kan je alleen aanraden om te doen wat het beste voelt. Zelf zou ik denk ik elke drie maanden een cm knippen tot alles weer gelijk is. Zo knip je langzaam de ongelijkheid eruit maar krijgt je haar toch de kans om te groeien.

Welkom op het forum trouwens!
Antwoord
#5
Ja, maar de voorkant is 34 cm en de achterkant is 53 cm. Dus best een groot verschil. Ik zit er aan te denken om alles op 34 cm te knippen. Jammer want het is weer zo lang. :(
Antwoord
#6
Dat ligt er aan. Als je graag lang haar wilt, is het ook een kwestie van minder knippen. Dan moet je afwegen wat belangrijker voor je is: helemaal gelijk haar of iets minder gelijk en langer.
Antwoord
#7
Bij mij scheelt het denk ik ook wel 20 cm wink En welkom op het forum!
Antwoord
#8
Welkom op het forum. Ik zou voorlopig even niet knippen en daarna doen wat het beste voelt.
Antwoord
#9
Sorry, ik heb het toch gewoon gedaan. Heb alles op ongeveer 40 cm geknipt. Weet de precieze lengte niet, maar het valt iets over m'n schouders. Ben er blij mee. Ga het nu weer laten groeien en goed verzorgen. :)
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)