Kapper die met henna werkt in Antwerpen
#1
Ik Googelde net naar een kapper die met henna werkte om te kleuren en kwam bij deze uit: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.natuurkapper.be/index.html">http://www.natuurkapper.be/index.html</a><!-- m -->
Zou dit pure henna zijn die men gebruikt voor het kleuren? Er staat immers beschreven dat ze warm water bij hun producten voegen om te kleuren dus grote kans van wek. Jammer dat het zo duur is als je bemerkt dat 1 pakje henna rond de 5 euro kost... Maar al het werk hoef je natuurlijk niet meer zelf te doen!
Antwoord
#2
Ja, die ben ik ook al tegen gekomen. Als ik eens wat meer in Antwerpen kom ga ik die echt eens testen!

Dit vond ik over zijn kleurmiddelen: "De haarkleuringen van “De Natuurkapper” bestaan uitsluitend uit gedroogde gemalen planten zoals henna, senna, kamille, rabarber en indigo. Ze worden aangemaakt met heet water. Echt puur natuur!
Ze werken toon op toon, wat wil zeggen dat ze het haar niet echt lichter of donkerder maken maar wel de gloed veranderen of verdiepen. De natuurlijke haarkleur wordt niet helemaal verstopt, ze krijgt enkel een laagje waardoor er een heel natuurlijk effect ontstaat en waardoor de uitgroei bijna niet opvalt."


Ik denk wel dat ze henna gebruiken, of toch een mengeling met henna.
Tja het is wel prijzig maar als ik naar mijn gewone kapper ga en ik vraag om een kleuring+snit+drogen dan ben ik iets rond de 80€ kwijt, dus valt eigenlijk nog goed mee (natuurlijk niet in vgl met een gewoon pakje henna).

https://sites.google.com/site/wwwmangaha...ingbe/home
Deze vond ik onlangs in Leuven. Heb hem nog niet geprobeerd, ik ben wel nieuwsgierig maar durf niet goed.
Zij werken wel zeker met henna (ze vragen je om veel tijd uit te trekken voor een volledig plantaardige kleuring dus dat zit wel goed denk ik). En ze zijn helaas nog net iets duurder.
Antwoord
#3
Het klinkt wel goed!
blossom.smilie
Antwoord
#4
Die klinkt inderdaad heel goed! :)
Antwoord
#5
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.instituuthaarengezondheid.nl/producten/haarverzorging">http://www.instituuthaarengezondheid.nl ... verzorging</a><!-- m -->

Nog een kapster gevonden in Amsterdam! Je kan online heel veel krijgen van henna vermalen met andere kruiden, een warmtemuts (die ik ga bestellen) en nog een boel natuurlijke producten. Wel aan de dure kant maar het ziet er me echt goed spul uit!
Antwoord
#6
Ik heb de henna warmtemuts ondertussen gekocht van op hun site. Misschien kan ik de volgende keer dan met de henna op mijn hoofd slapen zonder te smodderen in bed.
Antwoord
#7
Ik ben dit jaar bij die in Amsterdam geweest om mijn lengte wat assiger te krijgen. Helaas is dat toen niet echt gelukt. Misschien dat het met meerdere applicaties wel had gewerkt. Ze werken daar dus wel alleen maar met natuurlijke kruiden om mee te verven. Heel leuk! Verder vond ik de ervaring daar niet zo prettig. Ondanks dat de eigenaresse zelf waist lengte haar had, ging ze erg ruw met mijn haar om.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)