Leave in
#1
Het leek me eens tijd worden dat ik leave ins serieus ga uitproberen :D Ja ik heb wel eens conditioner als leave in gebruikt, en ook wel wat met olie geprobeerd, maar niet veel. Nou leek het me wel een idee om mijn conditoners uit te proberen als leave in. Zijn er nog ingredienten waar ik op moet letten die er niet in moeten zitten? Alleen van salicylzuur weet ik dat je het alleen in een uitspoel product moet gebruiken, al vertelde iemand me dat de Rainforest Hair Moisture Hair Butter fijn was als leave in (daar zit dat in), maar ik durf het niet zo goed aan vanwege die salicylzuur (maar misschien zit er zo weinig in dat je het niet merkt?). Of is het echt beter een speciaal leave in product te nemen? En wat gebruiken jullie? Oja ik herinner me nog wel dat kokosolie niet werkte als leave in bij mij.
Antwoord
#2
Ik gebruik vaak een drup Inecto conditioner. Maar geen idee of dat ook daadwerkelijk werkt ;-)
Antwoord
#3
Ik gebruik ook Inecto. Gebruik standaard een klein beetje conditioner als leave-in, anders is mijn haar hartstikke droog! Wat ik wel heb gemerkt is dat producten met siliconen als leave-in niet erg fijn zijn, dit voelde dan een beetje "vies" aan bij mij, maar dat is natuurlijk voor iedereen anders! salicylzuur heb ik nog nooit van gehoord dus geen idee wat het effect hiervan is. ;)
2b/c F iii - Uitgroeien: haarverf - Doel: Taillelengte, eigen kleur & gezonde krullen/waves
Antwoord
#4
Ik heb een waterspuitje gevuld met gedestileerd water en een kneepje Yes To Carrots conditioner.. Ff schudden, op het haar spuiten na het wassen en conditioner en dan laten drogen.. Weg pluis, hallo mooi zacht glanzend haar!
[Afbeelding: xx6d.jpg]
Antwoord
#5
Mijn haar houdt toch wel van cones, dus ik gooi er altijd lekker wat Gliss Kur Oil Elixer in (serum met cones en olien)
blossom.smilie
Antwoord
#6
Ik gebruik al best lang ultra doux vanille conditioner als leave in en dat bevalt erg goed. Trekt goed in, maakt zacht en ruikt lekker. Hij is te koop in duitsland en frankrijk :)
heart ~no sillicone~Mason Pearson brush~Ficcare~creamy conditioners heart
Antwoord
#7
Rusalka, ik ben benieuwd wat je gaat vinden! Ik ben zelf ook nog altijd op zoek naar de ultieme leave-in.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#8
Ah dus er wordt best vaak gewone conditioner gebruikt als leave-in! Ik ga het gewoon proberen, ik ben ook aan het twijfelen over iets met siliconen omdat het de frictie goed vermindert zonder vet te worden, maar ik ben wel bang voor build-up. Nou ik ga maar vast aan de slag met dingen die ik hier heb staan, ik heb nog verschillende conditioners die ik niet vaak gebruik, ik ben zelf ook wel benieuwd wat het gaat doen :D En ik kom vast ook snel in de verleiding een speciale leave-in te kopen. Dan zal ik mijn bevindingen ook melden!
Antwoord
#9
Ik krijg echt helemaal geen buildup ervan :) (ik gebruik vaak serum met cones)
Antwoord
#10
Oh dat is goed om te weten! Maar gebruikte je shampoos met sulfaten? Ik nu niet, maar als de leave ins heel goed bevallen en ik toch build up zou krijgen, zou ik wel bereid zijn de lengtes af en toe met een milde sulfatenshampoo te wassen. Het wordt dan alleen wel meer uitvogelen wat dan wat precies doet (experimenteren kan best leuk zijn, al heb ik niet altijd het geduld er voor).
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)