Knips voor dik en veel haar
#1
Ik ben op zoek naar leuke haar accessoires zoals knips en andere frutsels. Alleen doordat ik zo dik en veel haar heb werkt het nooit zo goed bij mij. Mijn haar is bijvoorbeeld te zwaar waardoor het na 10 minuten al uitzakt of ik breek de klem voor de dikte van mijn haar.

Iemand goede tips?
Antwoord
#2
Stokjes en vorkjes :)
Spelden werken ook heel moeilijk voor mij en heb ze daarom zo goed als opgegeven. Enkel voor een half up of om beetje haar uit mijn gezicht te doen vind ik speldjes handig.

Wil je toch iets speldachtig, dan kan je Flexi's proberen, daar zijn héél grote maten in. <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.flexi8.com">www.flexi8.com</a><!-- w -->
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#3
Ok! Ik heb alleen echt geen idee hoe je stokjes en vorkjes moet gebruiken (kun je die trouwens ook gewoon in winkels krijgen? of alleen online?)
Antwoord
#4
Ze zijn te vinden in winkels, stokjes toch al zeker bij Claire's.
Maar de mooiste en meest kwalitatieve zul je eerder op internet vinden, ja smile

En hoe vorkjes en stokjes te gebruiken, kijk gewoon maar eens in de kapselsectie, genoeg tutorials voor buns voor vorkjes of stokjes ^^-happy
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#5
Je kan ook oefenen met een potlood!
blossom.smilie
Antwoord
#6
Voor stokjes kun je beter niet naar de claires. Ze hebben wel mooie, maar ze zijn van plastic en hol vanbinnen. Dus ze breken erg snel, zeker met dik haar (weet ik uit ervaring :p ).
[Afbeelding: hf_zps8e315818.gif] [Afbeelding: 124302618&trans=1.jpg]
........................................ Pet's name: Spring
http://www.fairytalemuah.nl/
Antwoord
#7
Aanrader voor stokjes is Pacific Merchantile op Etsy. Die heeft goede stokjes en zijn ook niet heel erg duur.
Antwoord
#8
fairy666tale schreef:Voor stokjes kun je beter niet naar de claires. Ze hebben wel mooie, maar ze zijn van plastic en hol vanbinnen. Dus ze breken erg snel, zeker met dik haar (weet ik uit ervaring :p ).
Yeahthat
Rolleyes midback - taille - taille volle punten - heup - heup volle punten bloem
Antwoord
#9
Zelf vind ik flexi-8's goed werken, en hair scroos (die heb je bij de drogist). Ik heb geen goede stokjes, maar om mee te oefenen en voor onder de douche gebruik ik eetstokjes van de toko (daar ga ik niet mee naar buiten hoor).
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)