Inverse Hair Conditioning System
#1
Hoi allemaal,

een paar dagen geleden ben ik dit tegengekomen op de website van John Beerens:

<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.johnbeerens.com/merken/inverse-hair-conditioning-system.html">https://www.johnbeerens.com/merken/inve ... ystem.html</a><!-- m -->


Inverse Hair Conditioning System

Prachtig natuurlijk en gezond haar hebben, is de droom van iedere vrouw. David Roe heeft onlangs zijn grote debuut gemaakt door een product te ontwerpen dat ervoor zorgt dat het haar een betere conditie krijgt. Het concept ontstond toen de haarstylist ijs ging testen als verzorgend product voor het haar. Al snel was zijn nieuwsgierigheid veranderd in een heus onderzoek waarbij zijn vrouw als testpersoon fungeerde. Zo gebruikte hij ijskoud water en ijs om het haar van zijn vrouw te wassen en het resultaat was verbluffend. Al snel merkte hij op dat haar haren meer definitie kregen, konden genieten van een prachtige glans en daarnaast was het haar van zijn vrouw ook nog eens zacht en glad.

Verbeter de kwaliteit van het haar

Omdat de resultaten van zijn eigen onderzoeken zo verbluffend waren, heeft David Roe nog meer wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar het verzorgen van het haar met behulp van een ijskoude temperatuur. Zo is Inverse Hair Conditioning System uiteindelijk ook ontstaan. Er zijn reeds een hoop wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar het verbeteren van de kwaliteit van het eigen haar met hulp van ijs. De Inverse Haar Conditioning System is dan ook gepatenteerd door David Roe. De kracht van ijs wordt gebruikt om het haar te verzorgen en te verbeteren zonder dat het haar wordt blootgesteld aan hitte en chemicaliën. Het haar zal niet langer afbreken of pluizen. En des te vaker de Inverse Haar Conditioning System wordt gebruikt, des te beter de resultaten zullen zijn.

De kracht van ijs

Het is alom bekend dat hoge temperaturen schadelijk zijn voor het haar. Hierdoor wordt het vocht uit het haar getrokken en wordt het haar beschadigd. Inverse maakt daarom gebruik van koele temperaturen onder nul, waardoor het vocht in het haar wordt vastgehouden en de conditie van het haar wordt verbeterd. De buitenste laag van het haar fungeert als een beschermer voor de zachtere structuur van de lagen daaronder. Wanneer het bovenste oppervlak van het haar wordt verzorgd en beschermd, wordt de natuurlijke vochtbalans van het haar behouden. Hierdoor wordt het haar sterker en krijgt het haar een betere textuur. In combinatie met de Ice Mist zal het ervoor zorgen dat het haar een verbeterde structuur krijgt en dat verschillende haarproducten zoals een conditioner of een stijltang al snel overbodig zullen zijn.

Ik vind op sociale media (en Youtube) verdacht weinig reviews en ergens vind ik het enorm geldklopperij, maar ik ben toch een beetje geïntrigeerd...

Wat denken jullie?
Antwoord


Berichten in dit topic

Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)