Hairfair

Volledige versie: Hair Potency
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Nee, dat is dus het nadeel :( Ze zijn niet goedkoop.
En ik vind ze ook vies.
Maar goed, het werkt. En als ik bijv 2 doosjes met 3x daags doe en dan overga op 1x daags als onderhoudsdosering, dan wordt het al weer beter.
Ze zijn inderdaad prijzig, maar dit werkt wel echt, bij mij dan.
Geen hair potency verkrijgbaar voor zover ik weet..
Ben danmaar biergist pillen + pillen met vitamine B complex gaan halen en nog vanalles in.
Niet speciaal voor mijn haar maar eerder voor mijn acne, en wie weet helpt het mijn haar ook, of geen van beiden, kan ook natuurlijk :P
Ik ga denk ik alleen vitamine B pillen halen. Ik heb last van voetschimmel en als ik iets met biergist neem, krijg ik daar een explosie van...
Ik vind ze ook erg duur.
@Siveda, ik heb dezelfde haaruitval. Dat heb ik al zolang ik me kan herinneren. Heb me er eigenlijk nooit druk om gemaakt :)
Ik zit toch ook heel erg te twijfelen of ik ze zal gaan bestellen. Ik slik nu iets van een week biergist, vit.B en vit.E, maar dat zijn 8 pillen op een dag Nopompom. Daarnaast ben ik ongeduldig en wil ik eigenlijk zsm resultaat zien en dat mijn haar nou eens wat sneller groeit! En nu ik er op let valt het toch ook best wat uit eigenlijk, niet bizar veel (heb ooit hele erge haaruitval gehad door te weinig te eten), maar toch... Teveel naar mijn smaak. En ik wil zo graag dat die laagjes nou even goed doorgroeien nehneh .
Maar goed, ik heb weer salaris, ik denk dat ik gewoon maar 3 doosjes ga bestellen. De rest van de maand dan maar niet teveel shoppen zoals ik van plan was... cry3 XD
Nou, 4 potjes besteld omdat ik dan geen verzend/betaal kosten meer hoefde te betalen. Nu ben ik 60 euro armer en blut prst They better work!
Jeetje Marcella, jij gaat er ook meteen helemaal voor ;)
Ik ben benieuwd naar het resultaat.
Trouwens, ik vind je haren al best lang en ze zijn erg mooi :) maar zelf ben je altijd kieskeuriger natuurlijk.
Gelukkig ben ik niet zo blut als ik dacht haha, er stond meer op mijn rekening ;)
Maarja, mijn motto is altijd: Als je het doet, doe het dan goed. (of zoals het personage van George Clooney in ER zegt: 'If you're gonna make a mistake, make it a big one').

Maar nu kan ik een kleine 3 maanden ermee vooruit, we zullen zien of het werkt :) Ik ben opzich ook best blij met mijn haar, zeker hun gezondheid, maar die lengte schiet maar niet op... Geduld is dan ook niet mijn ding ;)
Nee ik ken het probleem :p
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13