Hairfair

Volledige versie: Hair Potency
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Ja, nagels werden er ook door beïnvloed, dat was wel vervelender :) Goh, sneller als in, een halve tot een hele cm extra per maand. Heb normaal gezien maar 1 cm groei per maand.
hoe groot zijn de pillen? en zijn ze eventueel door de yoghurt te prakken ofzo?
seraphina schreef:Ik gebruik vitamine B tabletten van de Etos, dit zou ook zorgen voor minder haarverlies en snellere haargroei :)
Die heb ik ook sinds kort (nouja, van de Kruidvat)!
Pha schreef:
Marcella schreef:Is dit ook aan te raden als je echt alleen een snellere haargroei wilt? Van overmatig haaruitval heb ik geen last gelukkig.
En heeft gewoon biergist slikken ook zin voor een snellere haargroei?
Ja, ik vind het aan te raden voor snellere haargroei. En ik weet niet of gewone biergist hetzelfde effect geeft. Dit is biergist verrijkt met vanalle interessante voedingsstoffen.
Ik vraag het omdat ik iemand ken die biergist pillen slikt (waarom weet ik eigenlijk niet bloos2 ) en een haargroei heeft van 2 cm per maand.
Karasu schreef:Stond in de review niet iets over dat die biergist zorgt voor betere opname van de vitamines? Of heb ik dat verkeerd begrepen? Als dat zo is, dan zou biergist alleen dus niet helpen.
Jep, dat las ik ook, maar omdat ik al vit.B pillen slik dacht ik dat de combi met biergist dan misschien ook zin zou hebben. Vooral omdat ik een mega pot biergist die geen drol kostte bij de Etos zag staan. En deze supplementen zijn wat duurder natuurlijk.
Pha schreef:Ja, nagels werden er ook door beïnvloed, dat was wel vervelender :) Goh, sneller als in, een halve tot een hele cm extra per maand. Heb normaal gezien maar 1 cm groei per maand.
Oh dat klinkt echt heel goed! Hoe snel had je dat resultaat?
Geen idee van de groei, de haaruitval, na paar dagen al.
Interessant.. Dient het ook voor haargroei of is dat gewoon een bijwerking?
Hoe lang is het aan te raden die pillen te nemen voor goed resultaat.?
Aisha schreef:hoe groot zijn de pillen? en zijn ze eventueel door de yoghurt te prakken ofzo?
Ze zien eruit als m&m's :)
En je kan ze beter zo doorslikken, ze zijn vies van smaak.

@Tatycardia: nee ze zijn er niet voor bedoeld, het is een bijwerking. En je moet toch minstens een doosje nemen natuurlijk voor resultaat.
Ik kan er niks over terug vinden op belgische websites.. Dus vrees dat ze die dingen alleen in NL hebben..
Nee, tenminste niet gewoon in de winkel. Ik heb via <!-- w --><a class="postlink" href="http://WWW.vitaminstore.nl">WWW.vitaminstore.nl</a><!-- w --> besteld. Volgens mij is het wel iets frans of belgisch hoor.
Ik kon ze juist alleen vinden op Belgische sites en daar lukte het betalen niet (kreeg telkens een error melding).
Dus toen ik gister toch bij De Tuinen was heb ik daar maar een mega pot biergist pillen in de aanbieding gekocht. Ga die eerst maar eens uitproberen in combi met mijn vit.B pillen vd Kruidvat. Misschien geeft dat al resultaat en anders kan ik altijd nog die HP proberen :)
Zou je dat niet bij de apotheek kunnen halen?
Want als ik het thuis laat komen gaan mijn ouders raar kijken denk ik..
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13