Hairfair

Volledige versie: Hair Potency
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Ja ik ben met laatste doosje bezig. Of de haaruitval er nu minder door is, geen idee. Ik heb de laatste tijd best last van haaruitval, ik heb echt nog maar een dun staartje helaas. Denk zelf dat het misschien stress is voor de vakantie. Iets anders kan ik niet bedenken. Maar baal er wel van.
Ik had de Hairpotency gekocht voor de snellere groei en ik heb wel het idee dat het daarvoor werkt. Maar ik weet niet of deze beter werken dan de huid, haar, nagels tabletten van de Tuinen die ik ook heb. (Niet tegelijkertijd uiteraard).
Ik het vanmorgen besteld en mocht het vanavond al gaan halen bij de apotheek. Op mijn doosje staat 1 dragée per dag. Zou de formule veranderd zijn? Het is ook helemaal niet vies, smaakt eigenlijk naar niks? (ofwel heb ik gewoon een vieze smaak lol)
Gitte schreef:Ik het vanmorgen besteld en mocht het vanavond al gaan halen bij de apotheek. Op mijn doosje staat 1 dragée per dag. Zou de formule veranderd zijn? Het is ook helemaal niet vies, smaakt eigenlijk naar niks? (ofwel heb ik gewoon een vieze smaak lol)
Oei! Dan is het inderdaad veranderd! Daarom dus dat het een tijd uit de rekken was :s
Ik ga me wel aan de gebruiksaanwijzing houden en er maar ééntje per dag nemen. Ik ben benieuwd of de goede ervaringen die jullie hadden met deze nieuwe formule ook nog gaan zijn. Ik houd jullie op de hoogte.
Wat zijn de ingrediënten nu?
Cysteïne - microkristallijne cellulose (bindmiddel) - zinkgluconaat - serine - rijstzetmeel (bindmiddel) - calciumfosfaat (stabilisator) - proline - siliciumdioxide (smeermiddel) - tocoferol acetaat (vit.E) - magnesiumstereaat (smeermiddel) - niacine (Vit.B3) - natriumcroscarmellose (ontbindingsmiddel) - calciumpantothenaat - PABA - retinol (Vit. A) - riboflavine (Vit.B2) - foliumzuur (Vit. M) - biotine (Vit. H) - natriumseleniet.
Oh :( Het is niet meer op basis van biergist. Dat was het gene wat mijn arts er juist zo goed aan vond.
Vandaar dat het ook niet meer zo vies smaakt waarschijnlijk. De rest van de ingredienten zijn wel hetzelfde?
Dit is het oude recept:
organisch biergist verrijkt met vitamine A, E, B2, Niacinamide(B3), Foliumzuur, Pantotheenzuur, PABA, Biotine, Calcium, Silicium, Selenium, Zink, Zwavel, Serine, Cysteïne, Proline, Rijstmeel, Magnesiumstearaat, Cellulose.

Dus nee, niet volledig hetzelfde als ik het zo vergelijk. :(
had dit nog niet gelezen...
Vandaag net 2 nieuwe verpakkingen aangeschaft...

Het is er inderdaad precies minder op geworden :(

IK heb nog een oude verpakking en heb eens eventjes vergeleken en er zitten inderdaad bepaalde zaken niet meer in...
Verschil met oude ingredientenlijst:
Calcium zit er niet meer in
Zwavel zit er niet meer in (dit gaf het denk ik de extreem slechte smaak)
Silicium is er ook uitgekegeld...


Mja, ik heb nu 2 verpakkingen, zal ze wel opgebruiken zeker....


Waarom moet alles altijd veranderen Shakefist
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13