Hairfair

Volledige versie: Hair Potency
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Woehoe, eindelijk! Mag ook wel, je wacht ook al langer dan een maand toch?
Eh, vanaf september, maar wanneer precies weet ik al niet eens meer.
Ik vind het niet erg als het later geleverd kan worden maar INFORMEER mensen daar dan over denk ik dan.
En ja, ik heb het vandaag gekregen! Morgen mee beginnen.
Ik zal nooit wat bestellen op die site, echt slechte reclame.
Ben nu met tweede doosje begonnen maar merk dat ik echt een vette huid krijg. Ik ga de frequentie dus maar wat terugschroeven.
Mijn huid is al niet zo geweldig maar vind het nu wel erg worden. Erg glim hoofd.
Weet niet precies hoe lang mijn haar nu is, manlief is er niet om te meten.
Als ik naar mijn uitgroei kijk, heb ik niet echt de indruk dat deze pillen mij helpen mn haar sneller te doen groeien.
Ik heb mn haar laatst geverft op 25 september, en ben op 11 oktober begonnen met de pillen. Nu is het 14 november, dus bijna 2 maand geleden van de verving waarvan ik de pillen al 1 maand neem. Mijn uitgroei is nog geen 2 cm lang.. Dusja das wel erg mager, kan me moeilijk voorstellen dat het zonder de pillen nog trager zou gaan.

Ook mijn haaruitval is nog even erg elke keer als ik mijn haar was en mijn huid is juist droger sinds ik deze pillen neem en gestopt ben met die van het kruidvat.
Gewoon doen waar jij je het lekkerst bij voelt. Als dat de pillen van het Kruidvat zijn, moet je die gewoon gebruiken :)
Goudelsje schreef:Gewoon doen waar jij je het lekkerst bij voelt. Als dat de pillen van het Kruidvat zijn, moet je die gewoon gebruiken :)

Nja, niet van dat. Ik weet niet eens of die mijn haar hielpen.. Mijn haaruitval is plots veel erger geworden, maar dat was ook wel plots na mijn verving zo. Dus ik denk niet dat het kwam doordat ik met die pillen stopte. En dat mijn huid vet werd vond ik totaal niet leuk dusja..

Ik ga iig wel vitaminen blijven nemen. Ik eet erg onregelmatig en voor ik ze nam lag ik bijna heel de dag in mijn bed terwijl ik totaal niks deed om moe van te worden. Toch sliep ik heel de dag. Als ik wakker was dan liep ik heel de dag met watten in mn hoofd. Sinds ik vitaminen neem ben ik plots een ander mens geworden, nooit meer in bed, en er zit iig terug wat leven in.

Dus als het niks helpt voor mijn haar is dat maar pech :p
Ik heb 3 doosjes besteld. Stond bij dat het op voorraad was, dus we zien wel. En anders duurt het maar wat langer.
Volgens mij werkt het wel en ik ben door de voorraad heen. Ook de huid haar nagel tabletten zijn op.
Hebben jullie de pilletjes inmiddels al binnen? Want ik ben ook heel erg aan het twijfelen of ik ze moet bestellen of niet. Wat zijn jullie bevindingen? Het is namelijk zo dat mijn haar erg langzaam groeit en ik altijd echt best wel veel haaruitval heb, terwijl ik maar heel weinig haar heb. Het zou natuurlijk geweldig zijn als dat wat minder zou worden door deze pillen....
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13