Hairfair

Volledige versie: Aloe Vera Gel
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2 3 4 5 6
Ik had ooit iets gehoord van dat ze het niet meer verkochten bij de Etos, maar ik kan het ook mis hebben.

Trouwens, hoe lang is dat spul eigenlijk houdbaar? Ik heb een tube staan van 2 jaar oud (ben nogal zuinig), en hij ziet er nog prima uit, maar ik kan nergens een houdbaarheidsdatum vinden.
Als het niet meer goed is ruik je dat wel, denk ik. :p (mijn oude pot kokosolie is laatst ranzig geworden, nou, daar kon je niet omheen hoor!)
Staat er geen plaatje op van een potje met open deksel met een getal erin? Dat getal staat voor de houdbaarheid in maanden sinds opening.

Edit, zoiets:
[Afbeelding: dcb7ccff1cba2687_ejemplo-PAO_Symbol.xlarge-279x300.gif]
Oh, nooit geweten wat dat plaatje inhield. Weer wat geleerd ;)
Er staat 12m op, maar hij ruikt nog prima. Ik zie wel of hij nog normaal ruikt tegen de tijd dat ik hem weer wil gebruiken in de zomer :)
Doe ik ook hoor :) Als het er nog goed uit ziet en ruikt, dan gebruik ik het nog gewoon.
Ik kwam toevallig deze aloe vera gel tegen, ziet er wel goed uit. Ik bestel een flesje om te kijken of het iets is :)
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.de-kruiderie.com/n2/13642/50351/Alo-Vera-Gel-Purum.htm">https://www.de-kruiderie.com/n2/13642/5 ... -Purum.htm</a><!-- m -->
Hij is vandaag binnengekomen. Wat me opviel is dat hij heel dun is, meer het dap dus. Ik wil hem binnenkort gebruiken voor een SMT, maar dan gebruik ik wel gewoon een dikekre conditioner. Wel heb ik deze op die site ook jog gevonden: <!-- m --><a class="postlink" href="https://www.de-kruiderie.com/detail/1163443/aloe-vera-gel-dik-50-ml.htm">https://www.de-kruiderie.com/detail/116 ... -50-ml.htm</a><!-- m -->
Daar staat bij dat ie dikker is. Is alleen tijdelijk niet op voorraad.
Hee Gaeli heb je misschien ook stekjes van je plant hahahaha anders wil ik er wel eentje van je overnemen.
Misschien kan het via de post?
Ik had ook een stekje van mijn plant afgesneden en in een potje gedaan. Eerst is hij goed gegroeid, maar is bij 4 cm gestopt en daar bleef hij ook een paar maanden. Laatst hebben de katten hem uit het potje gejast en zag ik dat het stekje van onderen dood was. Ik vond het eigenlijk best jammer, aangezien dat het het eerste en tot nu toe enigste stekje was. Sad
Ik zou je graag een stekje sturen, maar mijn Aloe Vera planten zijn allebei aan het sterven de laatste weken! De wortels zijn helemaal verdwenen en het groene wordt bruin en slap... ik vrees dat ik ze iets te goed verzorgd heb qua watervoorziening. Iemand nog reddingstips?
Pagina's: 1 2 3 4 5 6