Hairfair

Volledige versie: Misten en damp bunning
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7
Spa is ook erg vies. Ik gebruik geen mineraalarm water in mijn mistjes, ik vind dat je reinste nonsens.
Eigenlijk heeft PD gelijk. Pak nu water met een droogrest van 1000 mg/l, hard water dus, dat is maar 1 grammetje per liter.
Het is wel zo dat mineraalarm water zuurder is. Spa heeft een PH van 6 (staat op de fles) en gedemineraliseerd water 5,6.
Ik begrijp de laatste post niet helemaal.

Maakt het niet uit of je gewoon water uit de kraan pakt, of afgekoeld kraanwater ( eerst gekookt met de waterkoker) of moet je toch echt demi water hebben??
Iemand een goede tip aan middelen erdoor heen voor extreem droog haar? Ben nog een beginneling en heb nog niet uitgevonden wat echt werkt voor mij haar :/

In ieder geval alvast bedankt
Je zou eens kunnen opzoeken of het water dat uit jouw kraan komt, hard of gemiddeld tot zacht is. Daar is vast een website voor (in Belgiƫ van De Watergroep). Als je hard water hebt kan je beter flessenwater of demiwater gebruiken. Hard water koken zal het volgens mij niet meteen zachter maken.

Edit: ik heb trouwens opgemerkt dat van misten mijn haar juist droger werd en zou het dus ook alleen maar doen als het extreem statisch is. Je moet weten dat vocht in een ruimte in balans wil zijn, dus je kan beter ervoor zorgen dat de lucht binnenshuis niet te droog is, en het vocht in je haren met olie insluiten.
Dan gaat het niet op voor mijn huis denk ik is erg droog. Heb nog geen bakjes aan me kachel hangen
Hoeveel druppels EO gaan er bij jullie in een mistertje?
Hi!

Ik heb zojuist demi-water, een sprayflesje en castorolie aangeschaft en een soort van misterje gemaakt. Alleen ik vroeg mij af of er ook een goed te gebruiken olie is waarmee ik de castorolie kan mengen? Zodat het makkelijker door het water heen gaat?
Ik heb het idee dat ik ondanks het goed te schudden alleen het water in mijn haar spuit omdat die olie gelijk weer bovenin het flesje drijft.
Ik las dat amandelolie niet zo fijn was als leave-in dus misschien weten jullie nog een andere optie?
Alvast bedankt voor de tips! :)

Groetjes Lotje
Jojoba olie is bij mij vrij licht in mijn haar. Wellicht kun je het daarmee proberen?
Hey Gaeli,

Bedankt voor je reactie!
Ik las hier dat de jojoba-olie het haar van sommige mensen hier nogal ''knisperig'' deed aanvoelen en/of dat ze het er heel moeilijk uitgewassen kregen. Hoe ervaar jij dit?

Groetjes Lotje
Geen problemen mee. Wast beter uit dan castor (dat is echt een hel!), kokos- en olijfolie. Maar ik gebruik maar heel weinig, want ik heb super fijn haar en dat ziet er heel snel vettig uit bij het gebruik van olie.
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7