Hairfair

Volledige versie: Aussie Frizz Miracle
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Ik heb gisteren voor het eerst Aussie Frizz Miracle gebruikt en wow! Mijn haren voelen zo lekker glad en zacht aan, bijna geen pluis.. ik ben verkocht! Helaas zitten er wel siliconen en sulfaten in, maar ik ga gewoon kijken of ik hier tegen kan. Misschien afwisselen met andere shampoos en conditioners, want heb er genoeg.

Vind het, nu zelfs na 24 uur, echt heel fijn aanvoelen in ieder geval!

[Afbeelding: 20130906_151903.jpg]
Oh, die heb ik ook (maar nog niet gebruikt)
Die zal ik dan als volgende uit mijn stash halen, want je hebt me wel benieuwd gemaakt.
Momenteel wissel ik af tussen Moroccanoil / Tigi / Ultra Doux
Nu na een tijdje gebruiken kan ik eerlijk zeggen: fantastisch! Mijn haren voelen zoveel gladder aan en de pluis is ├ęcht voor een groot gedeelte weg!

Ik ben dus een fan, en ga zeker bijbestellen! Je hebt er weinig van nodig, want het schuimt en verdeeld erg goed. Het ruikt super lekker, ik word er vrolijk van. En dan de pluis die weg is, ja hoor toppie! <3
Zie als ik zoiets lees heb ik gelijk weer zin om aan de sulfaten en siliconen te beginnen :D altijd fijn als je iets vindt dat werkt!
Aussie ruikt zo lekker.
Astarte schreef:Aussie ruikt zo lekker.

Astarte je helpt niet gniffel-0136-giggle
Nu wil ik die al helemaal proberen
Ik gebruik dit merk en deze lijn nog steeds, en mijn haren zijn zooooveel gladder, zachter en handelbaarder (is dat een woord?) geworden! Echt dikke LIEFDE voor dit product!!
Hmm, interessant! Ik ben nu even op de natuurlijke weg, maar ik kan ook wel iets tegen de pluis gebruiken. Wie weet in de toekomst.