Hairfair

Volledige versie: Sealen
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2 3
Leuk stukje inderdaad! Ik gebruik na het douchen vaak wel een beetje olie in de puntjes, en op andere dagen als mijn haar weer droog is smeer ik er vaak wat conditioner in om de hoeveelheid pluis in toom te houden... had er nog niet aan gedacht om die 2 te combineren, ga ik eens proberen.
Ook bedankt voor de iherb-link met kortingscode ^^-happy
Heb het geprobeerd. M'n haar eerst gewassen, toen leave-in co en daarna jojoba. M'n haar ziet er goed gevoed uit, misschien zelfs iets te, en de punten voelen goed en zacht.
@Karasu: Thanks! En graag gedaan ^^-happy

@Ingher: Ben blij dat het voor jou tot nu toe goed gaat :D
Heb de amandelolie gekocht, ga het proberen! Hou jullie op de hoogte :)
Ben benieuwd! :D
Het wordt al gauw heel vettig vind ik? Ik heb er een mistertje van gemaakt.. heb het idee dat mijn "krul" er ook weer in springt!
Oke, zelf vind ik amandelolie geen fijne olie om mee te sealen. Grapeseed vind ik nu heel fijn. Jojoba vind ik ook goed.

Misschien werkt wat minder olie gebruiken ook gewoon, het is even expirimenteren met de juiste dosering :)
Voor mij werkt het ook! Echt heel fijn
Hier werkt het niet. Ik had echt een heeeeeeel dun laagje olie op mijn handen en dan krijg ik van die rare plukken die vet lijken.
Wat wél werkt is misten met een beetje olie (avocado olie).
Iejoor, hoe mist je met olie? Gewoon demi-water en olie erbij, schudden en misten? of alleen olie?

Ik kwam trouwens een ander soort sealen tegen:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://allaboutyourcurl.blogspot.nl/2013/12/loc-methode.html">http://allaboutyourcurl.blogspot.nl/201 ... thode.html</a><!-- m -->
wat vinden jullie hiervan? Heb het idee dat als je je haar niet enigszins uitknijpt dat het nog 5 uur langer duurt voor mn haar eindelijk droog is, en dan is al mn kleding intussen natuurlijk wel doorweekt...
Pagina's: 1 2 3