Hairfair

Volledige versie: Ketylo's
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
[Afbeelding: a20791a126396988d156e1_m.JPG]

Ja? Nee?
Lijken ze te veel op de hazelnut? (die ik al heb)

Ik wil dus een paar zwarte jet black acrylics kopen, maar het is weer actie, 3 kopen 1 gratis. Dus wou graag nog een paar bij.
Of ze te veel op de hazelnut lijken? Deze zijn toch een stuk lichter of niet (als ik op hazelnut ketylo zoek)? Ik zou eerder bang zijn dat ze te veel op je eigen haarkleur lijken, dat het dan net vloekt of juist wegvalt.
Oh, ik hoopte juist dat ze minder zouden opvallen :) Ik wil onopvallend voor naar mijn werk enzo.
Ik vind dat zachte kleurtje erg mooi. Je hebt gelijk, als ik het zo bekijk, zijn deze wel een stuk lichter. Ik denk wel dat ze lichter zijn dan mijn haarkleur.
Ok, wegvallen zou kunnen met deze kleur, maar ik vind het moeilijk inschatten hoor. Als het net niet mooi is dan is het ook zonde.
Pha schreef:Nog geen officiƫle foto, maar blijkbaar zijn er al mensen die de nieuwe kleuren hebben:

[Afbeelding: tFRzA.jpg]


Die dymondwood purlewood heb ik en ben er zeer tevreden mee. Wel gekocht in Duitsland, bij een officiƫle verdeler, samen met mijn zwarte Ficcare. Gezien ik er tevreden mee ben, heb ik nu in acryl besteld: een paar zwarte en een paar witte. Nu komen ze wel uit Engeland. De winkel in Duitsland had maar enkele stokjes meer in aanbieding.
De purplewood heeft een vage lichtpaarse schijn, maar lijkt eigenlijk meer op een afgebleekte charcoal. Die laatste dus zeker nooit kopen voor de kleur.
Zit te twijfelen tussen een diamondwood of een acryl... Zijn die allebei bestand tegen water? En welk materiaal is sterker?
Acryl is het sterkste en volledig waterproof. Dymondwood kan wel tegen wat water, maar je moet niet met een dymondwood gaan zwemmen of in de douche gaan.
Ik ben nog steeds het meest fan van mijn doorzichtige ketylo....
Ik ook. Pak die elke keer weer, hij is zo tof ^^-happy
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16