Hairfair

Volledige versie: Lush
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2
Omdat ik het nog niet in de lijst zag staan.. Lush!!

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.lush.nl/">http://www.lush.nl/</a><!-- m -->

Vind de meeste haarproducten zoals de maskers erg fijn, en nu hebben ze sinds kort ook een cone-vrij haarserum.. daar ben ik wel erg benieuwd naar! :D deze kost 9,50 wat ik vind meevallen voor een serum van Lush. Voor hetzelfde geld heb je er eentje met veel troep erin, en deze zit vol met oliƫn en boters. (<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.lush.nl/shop/product/product/path/147/id/1478/haar--shine-so-bright">http://www.lush.nl/shop/product/product ... -so-bright</a><!-- m -->)

Wat zijn hier de meest geliefde Lush producten? ^^-happy
Ik ben niet zo'n fan van de haarproducten van Lush. Overal zit nml SLS (of erger: ALS) in. Zelfs in haarmaskers en conditioners. Ze zijn dan wel allemaal zonder cones, maar ik heb liever cones dan sulfaten... En sulfaten in een shampoo kan ik nog begrijpen, maar in een masker echt niet!
Daarbij vind ik het ontzettend duur en heb ik ook slechte ervaringen met de producten die ik zelf heb gebruikt (en dat was behoorlijk veel).
Klopt, zit er vaak wel in, ze hebben nu wel een paar nieuwe conditioners zonder SLS/ALS, en in dat serum zit het ook niet ^^-happy vandaar dat ik er erg benieuwd naar ben..! :)

Overigens vind ik het niet heel erg om een masker met SLS te gebruiken, nu ik ben overgestapt naar Co-wassen. Anders moest ik een shampoo gebruiken om build-up te verwijderen, nu kan dat gewoon met een conditioner of masker, dus in dat opzicht is het best fijn! ^^-happy
*blaast stof van draadje af *

Heeft er nog iemand ervaringen met Lush?

Ik ben met mijn grootmoeder de Lush eens binnengestapt en daar heeft ze een vaste shampoo gekocht (Seanik).
Ze is er helemaal dol op, ze vraagt zelfs aan de kapster of die haar haar wilt wassen met de Lush shampoo ipv de kappers-shampoo :D

Zelf heb ik vandaag de Rehab shampoo gekregen (als clarify shampoo). Mijn haar is nog aan het drogen maar ik zal mijn bevindingen hier later neerschrijven
Ik heb zelf de godiva getest en vind hem super!! Ben een enorme jasmijn Liefhebster:-) mijn vorige shampoo bar was hard en mn haar zag er na het wassen als stro uit. Ik heb nog een proefje liggen van het jasmijn haarmasker dat je als pre wash moet gebruiken, dus op droog haar. wel een duur masker.
Ze gaven mij ontzettende jeuk... Maar wel geweldig haar :( Had de Karakomba-bar en de Godiva-bar.
Ik had juist een keer geen jeuk en roos toen ik de lush shampoo gebruikte:/ en mijn haar glansde als een spiegel!
Misschien moest ik die maar weer eens gaan gebruiken ipv mijn head and shoulders.
Ik heb de new en de godiva gehad de new was beter maar rook een beetje vreemd:)
De godiva ruikt heerlijk:) oeh ik had ook nog big, die ruikt helemaal fantatastisch:D en de R&B, maar daar ben ik niet zo enthousiast over, hij ruikt heerlijk maar hij is een beetje te zwaar voor mijn haar.
Ik ben ook een fan van de Godiva-bar, ik krijg er echt geweldig haar van.
ooh de Godiva. Heb ik ook gehad. was idd wel super. ^^-happy
Ik was vanmiddag naar Lush. Ik vroeg om een conditioner zonder cones en sulfaten. Dat grietje geeft me er een, kom ik er na het afrekenen achter de er sls in zit....Die is dus maar weer geruild.
Pagina's: 1 2